Nosaltres
Catàleg
Productes
Promocions
Serveis
Contacte
Suport
 
Servei tècnic: Pc Quality ofereix als seus clients un servei de diagnòstic i reparació d'equips informàtics de totes les marques. Es reparen i configuren equips de sobretaula, portàtils i perifèrics varis entre d'altres.

Entre els serveis que es donen, podem destacar els següents: realitzaciò de còpies de seguretat, recuperació de documents perduts, eliminació i desinfecció de virus i software maliciós (spyware, malware...), configuració a domicili de xarxes locals i inal·làmbriques, seguretat i amplificació de xarxes wi-fi, etc.
Demani pressupost sense cap compromís. El diagnòstic és gratuït.
Tarifes de reparació 2013 (iva inclòs)
CONCEPTE
TARIFA ESTÀNDAR
TARIFA EXPRESS
Diagnòstic
0 €
20 €
Intervenció mínima
12 €
35 €
1/2 de servei tècnic a botiga
20 €
40 €
1 hora de servei tècnic a botiga
35 €
55 €
Assistència tècnica remota
38 €
58 €
Assistència tècnica a Sabadell
48 €
68 €
Assistència tècnica fora de Sabadell (Vallès Occidental)
60 €
80 €

Manteniments a empreses: Pc Quality realitza serveis de manteniment a petites i mitjanes empreses. Aquest servei consta d'una visita mensual de tot un matí per comprovar tot el sistema informàtic dels equips i de la xarxa local. Solvantar incidències i optimitzar el rendiment global de tots els equips.

Es realitzen copies de seguretat amb total confidencialitat i es programa un sistema automatitzat de les mateixes. S'ofereix una solució completa d'antivirus adequada i assessorar en la millora de tota d'instal·lació, entre d'altres. Aquest servei de manteniment, ofereix als nostres unes avantatges molt bones: Descompte del 40% en totes aquelles visites addicionals que es realitzen en caràcter urgent, assistència tècnica per telèfon, assistència remota, etc. Si necessita més informació sobre aquest servei, pot sol·licitar una visita gratuïta perquè li realitzem un pressupost sense compromís.