Nosaltres
Catàleg
Productes
Promocions
Serveis
Contacte
Suport
 
Inici: Pc Quality obre les seves portes a Sabadell el 26 de Novembre del 2005. Comença així un nou concepte de vendre informàtica; basat en l'assessorament i la qualitat com a objectiu principal de la seva filosofia.

Pc Quality ofereix als seus clients un correcte assessorament perquè les seves compres s'ajustin a allò que realment necessiten. Així mateix exclou del seu catàleg a totes aquelles marques i productes que no compleixen amb un mínim de fiabilitat i durabilitat. D'aquesta manera Pc Quality es diferencia dels seus competidors per ser més selectiu i competitiu amb els seus productes.
Evolució: Pc Quality es encara una empresa molt jove comença a créixer ràpidament en quant al nombre de clients i de serveis ofertats. Es va començar amb la venta de material informàtic acompanyada de un ràpid i eficaç servei tècnic de reparació a botiga. A partir d'aquí es van començar a realitzar assistències a domicili, sol·licitades per els mateixos clients, instal·lacions de xarxa i manteniments a petites empreses.

Pc Quality s'adapta a les necessitats i exigències dels seus clients, aquesta evolució es el secret del seu constant i efectiu creixement.

Actualitat: En poc mes de cinc anys, Pc Quality ja s'ha convertit en un punt de referència important per a molts clients de Sabadell i rodalies a l'hora d'adquirir la informàtica que necessiten.

Valor afegit: Es gestionen ràpida i gratuïtament totes les garanties del material adquirit a botiga, es deixa un material de substitució en cas de que la reparació comporti un plaç d'entrega fora de l'habitual, es realitzen diàriament reparacions a preus assequibles amb pressupost sense compromís, etc. La informàtica del segle XXI es molt més que una qüestió de preus...