Nosaltres
Catàleg
Productes
Promocions
Serveis
Contacte
Suport
 

Contactar: Podeu contactar amb nosaltres en l'horari en què la botiga és oberta. Ho podeu fer per telèfon trucant al 93 725.25.44 (disposem de dos lineas simultànies però de vegades no és possible atendre totes les trucades que rebem degut a què estem atenent o parlant amb algú altre per telèfon, si això passa us aconsellem que ho intenteu cinc minuts més tard o contacteu per correu electrònic a l'adreça info@pcquality.es

Horari de Dilluns a Divendres: De 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.30

Horari de Dissabtes: De 10.30 a 13.30 i de 18.00 a 21.00. Del 21 de Març al 12 de Setembre la botiga romandrà tancada els dissabtes a la tarda.

Situació: Pc Quality està situada al número 24 del carrer Lacy. És la botiga d'informàtica més cèntrica de tot Sabadell. Per arribar es molt fàcil:

Si vens caminant has de venir per la Rambla fins a arribar als sindicats de CCOO i UGT. Allà mateix et trobes el carrer Lacy i a uns 30 metres tovaràs la botiga que fa cantonada amb el carrer Sant Oleguer. Al costat hi ha una antiga ganiveteria i just a davant tenim el col·legi d'advocats de Sabadell.

Si vens en cotxe, hi ha zona de càrrega i descarrega just a davant de la botiga però aconsellem aparcar al carrer Narcís Giralt que hi ha zona blava i un parking privat.

Si vens en moto hi ha zona per aparcar tant al principi del carrer Lacy com al carrer Narcís Giralt.

Si vens en autobús tens varies lineas. Et recomanem que visitis la web http://www.tus.es/ per veure els horaris i recorreguts.

Si vens en tren, ja sigui Renfe o Ferrocarrils catalans, també pots venir caminant des de la parada Sabadell Centre, ja que no queden gaire lluny de la botiga.